Sinterklaas met paard en kar op bezoek in kleuterschool OLV

Het zijn bijzonder drukke tijden voor Sinterklaas maar maandagochtend nam de goedheilig man, samen met een paar van zijn pieten, toch uitgebreid de tijd voor een bezoek aan de kleuterschool Onze Lieve Vrouw in Scherpenheuvel. De sint had zijn schimmel Goedweervandaag voor zijn kar gespannen. Dat was nodig. Sinterklaas heeft ondertussen al wel wat jaren op de teller en hij trok nadien ook nog door het centrum van de stad naar de lagere school. Die stoet werd een vrolijk spektakel. Sinterklaas werd namelijk gevolgd door een knap uitgedoste groep kleuters. In de lagere school volgde nog een ferm sinterklaasfeest.

Je kan hieronder een reeks foto’s bekijken van de ontvangst van sinterklaas in de kleuterschool.

Foto’s van het bezoek van de sint in Aarschot kan je bekijken op deze fotopagina: https://holahageland.net/sinterklaas-in-aarschot/

Foto’s van het bezoek van de sint in Diest kan je bekijken op deze pagina: https://holahageland.net/sinterklaas-diest/

Geef een reactie