Sinterklaas maakt 60 kinderen gelukkig bij de Linderakkers

Sinterklaas en twee van zijn pieten waren vorige zondag te gast bij de Linderakkers in Kaggevinne. De sint ging vroeger de kindjes in de wijk thuis bezoeken maar de goedheilige man wordt een dagje ouder. De laatste jaren bouwt hij zijn tentje op in de zogenaamde pijpekop. Dat is een doodlopende straat met aan het einde een rotonde. Zo’n zestig kinderen kwamen daar op bezoek bij Sinterklaas. Die kregen allemaal een volgeladen tas met snoepgoed mee.

Onderaan kan je de foto’s van de sint walk in bij de Linderakkers bekijken.

De Linderakkers hebben al jaren een bijzonder actieve en creatieve wijkwerking. Het laatste weekend van augustus bouwen de bewoners van de wijk eigenhandig een alternatieve kermis op. Daar komen telkens meer dan tweehonderd kinderen een namiddag plezier beleven. Het comité verkiest dan ook de Linderakker en het Lindegrietje. Je kan de foto’s van de kermis 2022 bekijken via deze link: https://holahageland.net/linderakkerskermis-2022/

Geef een reactie