Adviesraad Centrummanagement huldigt Diestse ondernemers tijdens businessmeeting

De Adviesraad Centrummanagement in Diest organiseert ieder jaar in de maand november een business meeting in Hof Te Rhode. Met 154 aanwezigen was dat ook vorige donderdag opnieuw een geslaagd feestje

Tijdens die meeting worden er een reeks onderscheidingen uitgereikt. .

By Avelien (Avelien Sente) uit de Winkelwandelzone werd uitgeroepen tot “Rookie van het jaar”. Meteen na de vernieuwingswerken die van de Winkelwandelzone opnieuw het kloppende hart van het stadscentrum maakten, opende Avelien met haar fashion hotspot. Dat is een fysieke versie van haar succesvolle webshop.

Parketvloeren Verheyden werd uitgeroepen tot “Zelfstandige van het jaar”. Zaakvoerder Stein Verheyden is met zijn zaak in de regio uitgegroeid tot een van dé referenties als het over parket- en laminaatvloeren gaat.

Dentius nam de prijs voor “Onderneming van het jaar” in ontvangst. De familie Bonroy nam het initiatief voor de bouw van een nieuw multidisciplinair zorgcentrum. In het Carexkwartier zijn een tandartsenpraktijk en een tandtechniekbedrijf gehuisvest zijn.

Ijssalon Pergolesi van Mon Juchtmans en Sonja Pergolesi kregen een Lifetime Achievement Award.

Zoals elk jaar werd de “Prijs van de voorzitter” een verrassing. Dit jaar huldigde voorzitter Herman Smets marktkramer Tom Puttenaers, ook bekend als “Wafels van Tom”.

Overzicht laureaten Business Meeting 2022

  • Rookie van het jaar: By Avelien (Avelien Sente)
  • Onderneming van het jaar: Dentius (Jan Bonroy – Martine Vanden Dries – Kim Bonroy)
  • Zelfstandige van het jaar: Parketvloeren Verheyden (Stein Verheyden)
  • Lifetime Achievement Award: Pergolesi (Mon Juchtmans – Sonja Vandervoort)
  • Prijs van de voorzitter: Wafels van Tom (Tom Puttenaers)

Geef een reactie