Open VLD organiseert eetdag en schenkt 1000 euro aan voedselbank St.-Vincentius

Honger moest je vandaag niet lijden in de omgeving van Scherpenheuvel-Zichem. Nog tot 20 uur kan je op de eetdag van chiro Scherpenheuvel (in De Keyt), KMJ FC Zichem (in zaal Munte) of de Zichemse Carnavalvrienden (in de Hemmekes) de benen onder een proper gedekte tafel schuiven.

En daar houdt het niet mee op. Want ook morgen moet je zelf de hand niet aan de pot slaan. Open VLD Scherpenheuvel-Zichem bevestigde vorig week het mandaat van voorzitter Marc Distelmans. Op zondag 23 oktober mag hij al meteen aan de bak want de partij organiseert een eetdag in ontmoetingscentrum De Hemmekes. Tussen 9 en 19 uur kan je kiezen tussen steak, vidé of een visgerecht. Huidig schepen Nico Bergmans fluisterde ons in het oor dat de partij 1000 euro van de opbrengst afknijpt. Dat bedrag gaat naar de voedselbank vzw Sint-Vincentius omdat ze zich zowel tijdens de pandemie als bij de opvang van de oorlogsvluchtelingen uit Oekraïne maatschappelijk bijzonder relevant hebben getoond.

Geef een reactie