Jobfair Vlaams-Brabant in skyhall Brussels Airport

Op dinsdag 25 oktober organiseren Aviato, het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport, VDAB, de provincie Vlaams-Brabant en Actiris voor het eerst samen de Jobfair van Vlaams-Brabant en een arbeidsmarktcongres.
​Momenteel zijn er 9.309 openstaande jobs in Vlaams-Brabant waarvan 500 op Brussels Airport, de tweede economische pool van het land.

​Op de jobbeurs kunnen werkzoekenden, studenten en iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging er niet alleen kennis maken met de werkgevers van Brussels Airport maar ook met bedrijven buiten de luchthaven. Geïnteresseerden kunnen het brede aanbod aan jobs ontdekken en speeddaten met 71 aanwezige bedrijven. Maar liefst 2.700 geïnteresseerden hebben zich al ingeschreven voor de jobbeurs.

Dat wordt gevolgd door een arbeidsmarktcongres, waar werkgevers alles te weten komen over talenten vinden en binden.

Praktisch:

De jobbeurs vindt plaatsop dinsdag 25 oktober in de Skyhall op Brussels Airport, gelegen naast de vertrekhal. ​Vanaf 11 uur kan je de jobbeurs bezoeken. De beurs eindigt om 15 uur.

Geef een reactie