Frituur Zodiac opnieuw open na brand

Bij frituur Zodiac in Messelbroek kregen ze vorige maandagnamiddag af te rekenen met een smeulende brand in de elektrische bekabeling van een bijkeuken. De materiële schade in de frituur bleef gelukkig vrij beperkt maar uiteraard moest de bekabeling volledig vervangen worden. Alle toestellen waren door de stroompanne ook uitgevallen, inclusief de frigo’s en diepvriezers.

De diepgevroren producten konden nog tijdig naar een andere locatie maar de uitbaters van de zaak beslisten om alles wat in de frigo’s zat niet te recupereren. Weg gooien was echter ook geen optie omdat de kwaliteit van al die vleeswaren en veggiepakketten nog perfect was. Daarom lanceerden ze dinsdag een oproep via het platform van Too Good To Go. In geen tijd waren de 90 beschikbare pakketten verkocht. In de vooravond stond een lange rij wachtenden aan te schuiven om de pakketten op te halen. Het volledige team van Zodiac werd gemobiliseerd om die stroom klanten snel te kunnen bedienen.

De herstelling van de elektrische bekabeling is ondertussen klaar. De muren werden opnieuw dicht geplamuurd en een schilder werkt de laatste sporen van de smeulende brand weg.

Na de herstellingswerken ging het team van Zodiac aan de slag om alles grondig te reinigen. De brand wordt op die manier een opportuniteit. De frituur gaat opnieuw open op woensdag 12 oktober om 16 uur.

Geef een reactie