Winnares Pink Duck Race haalt gouden eendje op

Op 19 juni kleurde de Demer even compleet roze in het centrum van Diest. Er dobberden exact 15.157 roze plastic eendjes over de Demer en die brachten allemaal minstens 5 euro op voor Pink Think Europe.

Het eendje dat als eerste aankwam in de fuik op de Kaai leverde voor de sponsor ervan een gouden juweel op met een waarde van 5000 euro. Dat winnende eendje droeg het nummer 4766 en dat stond geregistreerd op naam van Elke Dirickx.

Elke woont echter in het Zuid-Franse stadje Taradeau in het departement Var. En dus duurde het even om haar juweel op te halen. Op maandag 19 september stond Elke echter op de Kaai om haar eendje in ontvangst te nemen. Een delegatie van Lions Club Diest en schepen Monique De Dobbeleer waren er bij om Elke te ontvangen.

Geef een reactie