Uitnodiging vaccinatie loopt fout in Aarschot, Begijnendijk en Tielt-Winge

Door een storing hebben heel wat inwoners van Aarschot, Begijnendijk en Tielt-Winge die geboren zijn in 1950, 1951, 1952 of 1953 misschien geen uitnodiging voor de herfstbooster tegen het coronavirus in hun brievenbus ontvangen. De inwoners van deze geboortejaren staan echter al op maandag 19 of dinsdag 20 september in de agenda van het
vaccinatiecentrum. Daarom doet het stadsbestuur van Aarschot een oproep aan deze inwoners om zelf contact op te nemen met het vaccinatiecentrum.
Na enkele weken van intense voorbereidingen startte op maandag 12 september de nieuwe vaccinatiecampagne in de
stadsfeestzaal. Sinds eind augustus werden al bijna 20.000 uitnodigingen verstuurd voor de herfstbooster met het aangepaste vaccin. Helaas blijkt nu dat er zich een storing voordeed bij het versturen van de uitnodigingsbrieven per post. Dit gebeurt centraal voor heel Vlaanderen, het lokale niveau heeft daar geen vat op.

Heel wat van de inwoners hebben hun uitnodiging wél ontvangen per mail en/of SMS of merkten ze hun uitnodiging op via ‘Mijn Burgerprofiel’. Zij kregen dus al de kans om hun afspraak te bevestigen of te annuleren. Voor de andere inwoners uit Tielt-Winge, Begijnendijk of Aarschot geboren in de periode 1950-1953 doen ze in Aarschot nu een dringende oproep.

Heb je nog geen uitnodiging ontvangen voor je herfstbooster in het vaccinatiecentrum? Neem dan alsjeblieft contact
op met het vaccinatiecentrum. Dat kan telefonisch op het nummer 016 26 19 10 (op weekdagen) of per mail via info@elzdemerland.be.

Geef een reactie