In Aarschot is schepen Geert Schellens overleden

Zondagnamiddag is in Aarschot schepen Geert Schellens overleden. Geert was al een tijdje zeer ernstig ziek. Dat was fysiek ook merkbaar maar de altijd goedgemutste schepen liet dat in de omgang niet merken. Hij bleef vriendelijk, open en bekommerd. Zoals hij dat voor zijn ziekte ook was.

Geert Schellens was in het Aarschotse stadsbestuur bevoegd voor onderwijs-kunstonderwijs-welzijn-seniorenbeleid en sport. In de praktijk werden die taken de laatste weken deels verdeeld onder de andere schepenen.

Burgemeester Gwendolyn Rutten post op haar Facebookprofiel een opvallend emotioneel afscheid. Op het Facebookprofiel van Geert stromen de steunbetuigingen toe. Het geeft aan hoe belangrijk hij was voor de stad.

Wij wensen de naasten van Geert heel veel sterkte. Hij was een fijne, eerlijke en constructieve mens om mee samen te werken.

Geef een reactie