KOOS is de eerste coworking space in Diest

Het heeft verwonderlijk lang geduurd maar hij is er eindelijk, de eerste coworking space voor ondernemers en thuiswerkers in Diest.

Thuis werken werd een trend en soms zelfs een verplichting tijdens de pandemie. Maar er zijn ook steeds meer eenmansbedrijfjes en mensen die als zelfstandig ondernemer functioneren. Dat kan allemaal thuis natuurlijk maar thuis werken heeft ook nadelen en een coworking space kan dan de oplossing zijn.

Het project heeft uiteraard een naam en die is KOOS. De associatie komt van een ‘KOOSIE’ werkplaats . KOOS is een initiatief van drie Diestse ondernemers, Jochen Backx, Jolien Lintermans en Karen Segers.

KOOS biedt momenteel een tiental werkplaatsen aan en het complex heeft twee vergaderzalen. Alles is aanwezig om comfortabel en in alle rust te kunnen werken. Er is ook aandacht voor ontmoeting door regelmatig teambuildingactiviteiten te organiseren.

Je kan een vaste werkplek reserveren voor een of meerdere dagen per week of je neemt gewoon een vrij plaatsje in op de dag die je wilt. Reserveren is wel steeds nodig.

Tijdens de openingsweek, van 4 t.e.m. 9 juli kan je een dagje GRATIS proefdraaien bij KOOS. Hiervoor kan je vanaf nu een aanvraag indienen.

Voor meer informatie en reservaties van een werkplek kan je terecht op http://www.kooscowork.be.

Adres KOOS: Kardinaal Mercierstraat 11, 3290 Diest

Geef een reactie