Throwback | De Lobosfeesten waren top

We blikken nog even terug naar een van de tofste activiteiten van het weekend. De Lobosfeesten in Scherpenheuvel hebben ondertussen een stevige reputatie opgebouwd. Op zaterdag is dat vooral een lekkere barbecue, een fris pintje drinken, een streep livemuziek en wat kinderanimatie. Alles wat wijkfeesten moeten zijn dus.

Op zondag verzamelen in de wijk een aantal knappe oldtimers maar het zijn toch vooral de motolympics die voor spektakel zorgen. Motolympics, dat zijn een reeks eerder ongewone proeven, die de bestuurders van de oldtimermotoren moeten uitvoeren. Zo traag mogelijk een afstand afleggen en onder een laagliggende plank doorrijden bijvoorbeeld. Het zorgt een ganse namiddag voor plezier en sfeer.

Het organisatiecomité van de Loboswijk had voor deze editie Bert Voordeckers gevraagd om de zaak aan mekaar te praten. Die deed dat overigens op een erg humoristische manier.

Je kan onderaan een twintigtal foto’s bekijken van de Lobosfeesten

Alle andere foto’s kan je bekijken op deze fotopagina: https://holahageland.net/lobos-2022/

Alle fotoreportages van de maand juni kan je bekijken op deze fotopagina: https://holahageland.net/plezant-hageland/

Je kan ook rechtsreeks doorlinken naar een specifieke activiteit:

Geef een reactie