Den Egger viert 15+1 met Bert Voordeckers en twaalfkoppige soulband

Ontmoetingscentrum den egger bestond in 2021 exact 15 jaar maar de viering van dat jubileum kon omwille van de pandemie niet plaats vinden. Geen man overboord, dachten ze in het team van Roeland Van Gorp. Ze vieren in het nieuwe seizoen gewoon 15+1 en dat doen ze met een spectaculaire soulavond op 15 oktober. Wie soul zegt denkt in Scherpenheuvel aan Bert ‘Bettes’ Voordeckers. Hij staat inderdaad met een twaalfkoppige band in een speciaal voor de gelegenheid opgebouwd uniek decor, inclusief lounge, afterparty en een aantal verjaardagsverrassingen. Vorig jaar speelde de Bettes met zijn soulband ook al op Lolands. En recent speelde hij met de formatie Vixen 5 tijdens de viering van 50 jaar ‘t Boemelke en 70 jaar chiro Scherpenheuvel.

Het nieuwe seizoen in den egger start op donderdag 22 september en de openingsact is meteen een topper. Philippe Geubels komt op 22 en 23 september naar Scherpenheuvel met een try-out van zijn nieuwe zaalshow. Maar er staat nog wel meer cultureel snoepgoed op de affiche. Herman van Veen, Gabriel Rios, Johnny Logan, Wim Helsen, The Rubettes featuring Alan Williams en Youp van ’t Hek zijn straffe namen. Het volledige overzicht van de voorstellingen is terug te vinden op http://www.denegger.be.

De ticketverkoop start op zaterdag 11 juni. Voor sommige voorstellingen zal je er snel moeten bij zijn.

Geef een reactie