Topgetrainde retrievers uit gans West-Europa tonen klasse in Zichem

Hondenclub De Gouden Jachthoorn organiseerde vorig weekend een internationale initiatiewedstrijd apporteren door retriever-jachthonden. Er waren nogal wat deelnemers uit Nederland, Duitsland en zelfs Oostenrijk aanwezig.
De honden worden tijdens de wedstrijd beoordeeld door keurmeesters en ook die kwamen uit België, Nederland en Oostenrijk.

Voor zo’n wedstrijd apporteren worden de honden in drie groepen verdeeld naargelang de ervaring: beginners, novice en open honden. Op de eerste dag konden de retrievers individueel kun capaciteiten tonen, op dag twee traden ze aan in teams van drie honden, elk uit één van de op ervaring gebaseerde categorieën.

Wij zagen vooral heel liefde en respect tussen mens en dier. En topgetrainde honden. Maar die beiden horen uiteraard samen.
Je kan hieronder een reeks sfeerbeelden bekijken.

One comment

Geef een reactie