Soulsister opent Lolands 2022

Hopla, met Garnizoen in Beringen en het Core Festival in Brussel is de festivalzomer echt op gang gekomen en ook bij Lolands hebben ze er dit jaar bijzonder veel goesting in. Vandaag werd de laatste naam van de vrijdagaffiche bekend gemaakt en die gaat allicht de toch al zeer goed lopende ticketverkoop in overdrive brengen.

Soulsister opent namelijk op vrijdag 16 september het beste familiefestival van Vlaanderen. Polle Michiels en Jan Leyers, dat is dertig jaar legendarische Belgische muziek met het album Heat uit 1990 als absolute topper. Heat werd overigens dit jaar, op vrijdag 13 mei dan nog, opnieuw uitgebracht door Warner Music. Het album leverde Soulsiter acht hits op. De re-issue is verkrijgbaar op vinyl en op cd. Er werd ook een booklet met nooit eerder gepubliceerde foto’s bij gevoegd.

Bij de vinylversie zit een extra 7-inch single met daarop de twee nieuwe nummers die Soulsister de afgelopen maanden uitbracht: ‘Something I Need To Know’ en ‘I Need Your Love’. De productie daarvan is van Jasper Maekelberg, ook bekend van zijn werk voor onder meer Balthazar, Gabriel Rios en Bazart.

Allemaal werk dat je op vrijdag 16 september mag verwachten op de wei van Magda en André. Je kan onderaan al even luisteren naar wat livemuziek van Soulsister.

Soulsiter kreeg dit jaar een Lifetime Achievement Award tijdens de MIA’s en ze werden deze week opgenomen in de Eregalerij van Radio 2.

De volledige line-up van de vrijdagavond ziet er bijzonder strak uit:

20:00    Soulsister 
22:00    Bart Peeters
00:00    The Juliets
01:40    Peter Luts

Met Soulsister en Bart Peeters staan op vrijdag twee topnamen op de affiche. Bart Peeters en Jan Leyers kennen mekaar ook heel erg goed. Misschien brengt dat wel vuurwerk op de Lolandsweide.

The Juliets is misschien minder bekend maar die formatie heeft een geweldig hoog en uiterst professioneel party gehalte. Zij zullen de wei van Lolands al op vrijdagavond compleet uit de bol doen gaan. Peter Luts is een vertrouwde naam bij de organisatoren van Lolands. Hij is een van de beste Belgische DJ’s en producers. Een ideale overgang naar de nu al veelbelovende zaterdag.
Met Metejoor, Stan van Samang, Regi en Level Six kan die tweede dag van Lolands nu al niet meer kapot.

Nog geen ticket geboekt? Da’s riskant! Je surft maar beter meteen naar www.lolands.be/tickets

Geef een reactie