Thor Zichem heeft 2 Belgische kampioenen trampoline op A-niveau

De Gymfed organiseerde op donderdag 26 mei het Groot Belgisch Kampioenschap in Gent. Sporters in de disciplines Acro, Ritmiek, Toestelturnen jongens & meisjes, Tumbling, Trampoline en Rope Skipping in het A- en B-niveau nemen het tegen elkaar op om dé ultieme titel! 

Jasper Boons en Tibo Vanceer van Thor Zichem haalden ieder in hun categorie de Belgische titel binnen op A-niveau. Dat is een prestatie die niet mag onderschat worden. Zeker op A-niveau is de concurrentie bikkelhard.
Thor had ook nog een derde deelnemer op dat BK. Lowiek Persyn werd zesde bij de senioren. Ook dat is een steengoed resultaat. Het niveau in de seniorencategorie is bijzonder hoog. Lowiek moest zelfs zijn persoonlijk puntenrecord breken om de zesde plaats binnen te halen.

Geef een reactie