Sint-Jozefschool bedankt directrice Nancy Vranken met musical over haar leven

Directrice van kleuter- en basisschool Sint-Jozef in Schoonderbuken Nancy Vranken legt haar functie om medische redenen vroeger neer dan gepland. Maar dat ze door haar collega’s en de leerlingen van de school stevig gewaardeerd wordt bleek vorige zondag. De leerlingen en de leerkrachten organiseerden een bijzonder schoolfeest voor Nancy zonder dat ze daar op voorhand ook maar iets van wist

Nou, schoolfeest? Het werd een knap geregisseerde musical, geïnspireerd op de format van James Cooke bij Play4 en gebaseerd op het leven van directrice Nancy. Alle kinderen van de basisschool brachten een stukje uit haar leven en haar carrière in beeld op passende muziek.  Net zoals bij Play4 kwamen er enkele gasten langs die samen met haar in de zetel naar dit spektakel zullen kijken.
Het werd een afscheidsfeest dat Nancy zich nog lang zal herinneren

3 comments

 • nancy vrankne

  Het was een aangename verrassing en een dag om nooit te vergeten. Een uit de grond van mijn hart een gemeende dank jullie wel voor de fijne samenwerking gedurende 21 jaar als directie en 16 jaar als leerkracht met een topteam, prachtige oudercomités, (groot) ouders , sympathisanten en natuurlijk de kinderen van de school.
  MERCI, juf Nancy

 • Greet Verpoorten

  Jij verdient zo’n afscheid Nancy! Meer dan wie ook! Je was een topcollega 👏🏼👌💕Je ga je goed en geniet van je welverdiende rust 🍀

 • Steeds SJS en dus ook juf Nancy in het hart gedragen.
  Met veel plezier tal van activiteiten georganiseerd of ondersteunend geweest…
  Het “oud” OC wenst je verdiende rust, genieten waar je kan !
  F.

Geef een reactie