Muziek op de Boerderij in Het Nijswolkje in Rillaar

Een boerderij bezoeken en je bezoek combineren met een stevige streep muziek. Dat is de formule van Muziek op de Boerderij. Op 14 mei kan je onder meer een optreden van Buurman meemaken in schapenboerderij Het Nijswolkje in Rillaar.

Muziek op de Boerderij is een initiatief van gedeputeerde voor land- en tuinbouw Tom Dehaene, . Hij speelt in de post-corona om een stap in de wereld te zetten en dingen te beleven. Bezoekers kunnen kennis maken met de mensen achter een landbouwbedrijf en hun producten leren kennen. Daarna treden enkele bekende artiesten op.

Op 14 mei in Rillaar bestaat het programma uit twee delen: in de namiddag is er een kinderprogramma en ’s avonds komen de volwassenen aan de beurt met een optreden van Buurman.

Namiddagprogramma:

13.30 uur: Deuren open/ontvangst

14 uur: Welkom door Tom Nijs en Ann Geys van Het Nijswolkje

14.45 uur tot 15.30 uur: Muziek van op’t grof huisvuil – Herman & Rosita Dewit.
Conservenblikken, pvc buizen, bierblikjes, fietspomp, kapotte emmers herscheppen Herman & Rosita Dewit tot een milieuboxdrumstel, conservofoon en violon bidon. Verwacht je aan een sterk muzikaal, milieubewust en creatief spektakel.

15.45 uur tot 16.35 uur: Wie ben jij/ Qui-es-tu? – Rémi – Decker & Lennaert Maes
De ingeweken Waal Rémi Decker en de Vlaming Lennaert Maes. Twee mannen op een podium. De ene praat enkel Nederlands, de andere enkel Frans. Dat lijkt niet eenvoudig! Kunnen ze elkaar begrijpen? Uiteraard!

Avondprogramma:

19.30 uur: Deuren open/ontvangst

20 uur: Welkom door Ann Geys en Tom Nijs van Het Nijswolkje

20.45 uur tot 21.30 uur: Laura Cortese & Bert Ruymbeek
Bert Ruymbeek, accordeonist bij Wör, en Laura Cortese werkten een concertprogramma uit geïnspireerd op de natuur en het erfgoed van de Merode. Met viool, zang en accordeon brengen ze hun liederen.

22 uur tot 23 uur: Geert Verdickt van Buurman
Geert Verdickt woont in het landelijke Melkwezer (Linter). Eén man, een gitaar en een hoop verhalen. Geert speelt nummers uit zijn solovoorstelling Einzelgänger en enkele klassiekers van zijn groep Buurman.

Er kunnen maximaal 250 mensen deelnemen. Je moet op voorhand inschrijven via deze link

Geef een reactie