Stan Van Samang komt naar Lolands 2022

Het gaat dit jaar wel heel snel met de bekendmaking van de artiesten op de affiche van Lolands in Scherpenheuvel. Vorige week kondigden de organisatoren al aan dat Level Six er opnieuw zal bij zijn. Die band liet drie jaar geleden de tent al eens stevig uit het dak gaan. Zanger, soapacteur en musicalartiest Jo Hens kreeg onlangs een nieuwe frontvrouw aan zijn zijde. Lisa Michels vervangt Katerine Avgoustakis bij Level Six en dat kan je minsteens als een bestendiging van de kwaliteit interpreteren.

Vandaag dropt het team van Lolands een nieuw bommetje. Stan Van Samang speelt dit jaar drie exclusieve full band optredens en ééntje daarvan is op Lolands. Momenteel werkt Van Samang een lange voorjaarstheatertournee af maar die passeert niet meteen in deze buurt. Wie Stan Van Samang dit jaar nog live aan het werk wil zien zit dus gebeiteld op Lolands.

In principe zijn er nu drie artiesten bekend die op 16 en 17 september voor ambiance zorgen in de wei van André en Magda. Naar aanleiding van de bekendmaking van het bedrag dat het ALS-Laevers fonds dit jaar schenkt aan het onderzoeksteam van de KU Leuven, werd immers ook al gehint naar Metejoor als een van de toppers op de affiche.

Het belooft alleszins een absolute topeditie van het festival te worden. Lolands viert het tienjarig bestaan en die opportuniteit laat het organisatieteam niet ongelegen. Je kan dus maar beter het weekend van 16 en 17 september vet aanstippen in je agenda. Of bestel misschien meteen je tickets. De ticketverkoop is namelijk al open en als wij goed geïnformeerd zijn zou de wei wel eens kunnen uitverkocht zijn voordat de volledige line-up bekend is.

Je kan je ticket hier bestellen: www.lolands.be/tickets

Geef een reactie