Clouseau speelt try-out voor zomerfestivals in CC Den Amer

Het CC Diest pakt uit met een straffe naam. Clouseau speelt deze zomer op een lange reeks festivals en dat vraagt uiteraard om een stevige try-out. Die zal op 23 juni in Diest plaats vinden.

Tickets voor dit optreden zijn beschikbaar vanaf vrijdag 18 maart om 10 uur. De kans dat de reservatielijn van het CC Diest vrijdag lichtelijk overbelast geraakt is reëel.

Clouseau brengt einde maart het nagelnieuwe album Jonge Wolven uit. Niet dat ze zelf nog zo jong zijn want de groep bestaat ondertussen al 37 jaar. Maar Jonge Wolven zou onwaarschijnlijk rijp klinken met een reeks zeer volwassen nummers, Koen Wauters die beter zingt dan ooit en een ijzersterke productie van Kris Wauters.
De nummers van dat album komen uiteraard aan bod in de nieuwe show maar daarnaast brengen de broeders Wauters, samen met hun band, een ruime selectie muziek uit hun vroegere repertoire. In hun lange carrière brachten ze veertien Nederlandstalige albums uit.

Het optreden van Clouseau is staand. Tickets kosten 38 euro in voorverkoop en 40 euro aan de kassa. Dat laatste zal allicht niet echt nog aan de orde zijn.

Geef een reactie