Ladies CityDeLuxe met Viktor Verhulst en Kobe Ilsen

Code geel en dus mag zowat alles opnieuw doorgaan. In Diest staat onder meer het erg succesvolle lifestyle stadsfestival Ladies CityDeluxe opnieuw op de kalender.

in maart eindelijk opnieuw het stadscentrum van Diest. Shopfanaten toonden alvast hun enthousiasme: maar liefst 2000 goodiebags werden op één avond allemaal gereserveerd. Op zondag 20 maart vanaf 13 uur kan je in veel winkels kortingen en allerlei andere voordelen gaan scoren. MINI Hasselt store is opnieuw partner van het event.

Een van de opmerkelijke aspecten van Ladies CityDeluxe is de goodiebagactie. Dames die een bezoekje plannen, konden zich registeren voor een goedgevulde tas met hebbedingetjes en promo’s. Tweeduizend van die tassen stonden er klaar. Dat zijn er 500 meer dan tijdens de laatste editie in 2019. Toch werden de goodiebags op één avond allemaal gereserveerd.

De shoppende ladies mogen zich bij iedere editie ook verwachten aan een paar bekende koppen met enig sexappeal. Dat worden dit jaar Kobe Ilsen en Viktor Verhulst. Die laatste was al eerder te gast bij Ladies CityDeluxe, toen nog met zijn maatje James Cooke. Meestal wandelen de BV’s door het centrum van de stad en duiken ze een select aantal winkels binnen. Deze keer vermeldt het programma een DJ-set, iets wat in het geval van Viktor Verhulst niet hoeft te verbazen. Die staat wel vaker achter draaitafels.

Geef een reactie