Belize Group neemt Beroepskledij Raf Smets over

Raf Smets Beroepskledij mag gerust als een van de monumenten van lokaal ondernemerschap worden bestempeld. Decennialang bouwden Raf en Moniek vanuit hun winkel in de Demerstraat aan een betrouwbaar imago op het vlak van beroepskledij voor bedrijven en zelfstandige ondernemers. Een paar jaar geleden verkaste de zaak naar Schaffen naar een pand met meer winkel- en magazijnruimte en een beter bereikbare parking.

In dat succesvolle verhaal van RBS wordt vanaf deze week een nieuw hoofdstuk geschreven. Sectorgenoot Belize Group uit Melle neemt de zaak namelijk over. De naam Raf Smets Beroepskledij blijft voorlopig behouden en als wij het goed begrepen hebben blijft Raf Smets, ondertussen zeventig geworden, achter de schermen ook betrokken bij de werking. Dat geldt in mindere mate ook voor Moniek Heleven, alhoewel zij toch vooral haar sociaal engagement in verschillende projecten wil prioriteit geven. Net zoals haar rol als toegewijde oma overigens.

Belize Group post op de sociale media pagina’s van het bedrijf een job voor een Store Manager in Schaffen.

Geef een reactie