Trendy lifestyle concept store La Vita opent in Scherpenheuvel

Zakelijk waren ze al vijftien jaar buren. Hij had een lekker lopende winkel met accessoires, zij had een bloeiende zaak met schoenen en handtassen. Privé waren ze al die jaren een koppel. Robbie Van Durme en Freya Adriaens volgen de belangrijke trends op het vlak van lifestyle op de voet. Concept stores met een breed en gediversifieerd aanbod zijn internationaal een succesvol fenomeen. Dat was het signaal voor deze twee jonge ondernemers om de muur tussen de beide zaken letterlijk en figuurlijk te slopen.

Wekenlang werd er geklust en getimmerd in het hoekpand op het Albertusplein in Scherpenheuvel. Het interieur van de twee winkels werd vakkundig gestript en daarna naadloos weer opgebouwd. Het was nog even nagelbijten maar op vrijdag 18 februari opent La Vita de deuren. De nagelnieuwe lifestyle concept store kreeg een stijlvol, fris en jeugdig interieur aangemeten. Met heel veel sfeervolle spotlights, knusse paszeteltjes en open rekken. De spulletjes die je er kan kopen staan niet op militaire wijze naast mekaar geschrankt. Ze worden op een speelse manier met mekaar gecombineerd. Toffe handtassen, dotjes van juweeltjes en horloges staan er naast, op en onder vrolijk ogende hoedjes en felgekleurde paraplu’s. En schoenen natuurlijk. In alle soorten, kleuren en maten.

Het aanbod van La Vita is bijzonder breed en de prijsvork is dat ook. Je vindt er trendy spulletjes voor ieder budget maar de meerwaardezoeker die net dat tikkeltje exclusiever wil shoppen, moet hier zeker even langs lopen. Freya en Robbie volgen de trends op modevlak op de voet. Ze besteden erg veel aandacht aan marktonderzoek en gaan regelmatig naar de belangrijke modebeurzen in het buitenland. Dat zie je in de winkel. Je kan hier spulletjes scoren die je vaak enkel in de exclusieve lifestyle shops in grote steden vindt.

Het winkelconcept van La Vita nodigt uit om er te blijven flaneren en daar hebben Freya en Robbie ook bewust voor gekozen. De klanten kunnen zich er helemaal op hun gemak voelen. Niks moet, veel kan. Dat is net waar de twee jonge ondernemers het verschil willen maken. Ze maken tijd voor hun klanten en investeren hun jarenlang opgebouwde knowhow in persoonlijk advies.

  • La Vita vind je op het Albertusplein 13 in Scherpenheuvel. Dat is de ring rond de basiliek. Je kan de zaakvoerders bellen op 013 / 77 18 78 of mailen via info@la-vita.be
  • De website: https://la-vita.be/
  • De Facebookpagina: @LaVitaScherpenheuvel 
  • Het Instagramprofiel: la_vita_scherpenheuvel

4 comments

Geef een reactie