Extra boosterprikdag voor personeel basisscholen en kinderopvang in ELZ Demerland

Personeelsleden van de basisscholen, de crèches, de kinderdagverblijven en de buitenschoolse kinderopvang in de ganse eerstelijnszone Demerland werden deze week uitgenodigd om op zondag 26 december hun boosterprik te krijgen. De eerstelijnszone bestaat uit de gemeenten Aarschot, Begijnendijk, Bekkevoort, Diest, Scherpenheuvel-Zichem en Tielt-Winge

De boostervaccinatie gebeurt in het vaccinatiecentrum van Aarschot. De uitnodigingen gebeurden via de schooldirecties of de verantwoordelijken van de opvangdiensten. 

Ondanks het feit dat deze extra prikdag plaats vindt op 2de kerstdag zou de respons van het uitgenodigde personeel zeer positief zijn. Zowel in de scholen als in de kinderopvang vielen net voor de vervroegde kerstvakantie nogal wat personeelsleden uit, deels door ziekte en deels door quarantainemaatregelen.

Geef een reactie