Muzikale duizendpoot Sander Claes wint gitaar van Ed Sheeran

Muzikale duizendpoot Sander Claes won vorige week een door Ed Sheeran gesigneerde gitaar bij Qmusic. Sander is onder meer de pianist van popkoor Vocalicious en 50% van Vloms, een duo dat Nederlandstalige popmuziek maakt. Sander Claes is afkomstig uit Scherpenheuvel-Zichem maar hij is ondertussen verkast naar Engsbergen.

Om die gitaar te winnen moesten de kandidaten een filmpje maken waarin ze een nummer van Ed Sheeran coveren. Sander raakte in de finale en de publieksjury stemde hem uiteindelijk naar de overwinning. Dat leverde hem niet alleen een unieke gitaar op maar ook een live optreden tijdens Rode Neuzen Dag.

Ed Sheeran wist de gitaar overigens wel te appreciëren. Hij tokkelde er stoemelings een flardje van de monsterhits Shiver en Thinking out loud op en dat klonk alvast geweldig. Sheeran gaf Sander Claes wel een duidelijke boodschap mee. De gitaar dient niet om aan de muur te hangen maar op te spelen.

Je kan hieronder bekijken welke boodschap Ed Sheeran op de gitaar schrijft en hoe hij er daarna even op speelt.

Geef een reactie