Sinterklaas trekt met paard en kar door Diest

Sinterklaas trok vorige zaterdag met paard en kar door het centrum van Diest. De goedheilige man had een bende circuspieten meegebracht en die zorgden onderweg voor heel wat hilariteit. Ze droegen wel allemaal zeer consequent een mondmasker en dat deden ook heel wat heel wat toeschouwers die langs het parcours stonden te kijken.

Op het ceremonieplein moest iedereen die ouder dan 10 jaar was een mondmasker dragen en wie ouder dan 12 jaar was moest ook een CST tonen. Dat kon de pret niet bederven. Je kan hieronder meer dan 100 foto’s bekijken.

One comment

  • briers ghislain

    Het zijn ninderdaad circuspieten , die niet door de schoorsteen gekropen hebben ,want ze zien helemaal niet zwart .Zehebben dus niet echt gewerkt , en worden daarom waarschijnlijk gesubsidieerd .

Geef een reactie