Slotdag van expo Netka Croonenborghs in Bar Antik

Er worden momenteel nogal wat events en optredens afgelast door de voorthollende evolutie van het aantal covidbesmettingen. Dat opent anderzijds opties voor eens iets anders. Een tentoonstelling bijvoorbeeld.

Je kan op zondag 21 november nog snel een heel speciale expo meepikken in Bar Antik in Diest!

Netka Croonenborghs, een jonge maar erg beloftevolle kunstenares, toont daar haar werken voor de allereerste keer in Vlaanderen. Tot nu toe werden haar werken enkel online en internationaal verkocht. Netka heeft namelijk Pools, Russische roots maar ze woont wel in Beverlo, vlakbij Paal. Netka groeide op in Beringen. In de schaduw van een mijnterril. Dat zal zeker een bron van inspiratie blijven maar eigenlijk haalt ze haar inspiratie uit het moment van de dag. Haar kunst is even divers als het leven zelf.

De tentoonstelling werd Indigo genoemd. De reden is duidelijk. De werken van Netka zijn vaak erg kleurrijk, soms ook gewoon in zwart en wit, maar wat je in Bar Antik kan zien is hoofdzakelijk in indigo. Compositie, kleur, gevoel, combinaties komen met het gevoel van het moment maar lijnen spelen een manifeste rol. De kunstenares is professioneel actief als grafisch vormgeefster. Dat merk je ook in haar werk.

Bar Antik vindt je in de Halensebaan 157 Diest. De expo is open van 10 uur tot -23.30 uur.

Meer informatie: www.ateliernetka.com
De werken van Netka Croonenborghs zijn vrijblijvend te bezichtigen op afspraak: Zuidstraat 121 te Beringen – Beverlo. 
Instagram: @netkacroonenborghse
Facebook: https://www.facebook.com/netka.croonenborghs

Geef een reactie