Horeca in Diest steekt tandje bij voor de Pink Duck Race

Op 19 december vindt in Diest de Pink Duck Race van Think Pink Europe plaats. De bedoeling is om 20.000 eendjes over het water van de Demer te laten dobberen. Die eendjes kan je adopteren voor 5 euro per plastic diertje. De sponsor van het eendje dat als eerste de eindstreep aan de Kaai bereikt, mag een gouden eendje met een waarde van 5000 euro mee naar huis nemen.

Om het doel van 20.000 eendjes te bereiken moet nog een stevige inspanning geleverd worden. De teller van het aantal gesponsorde eendjes staat vandaag op bijna 3200 stuks.

Stambeld voor Reneeke

Vorige week zorgde zaakvoerder Marc Smets van Nicky’s Catwalk voor een extra duwtje in de rug. De inzamelactie om een standbeeld te laten maken naar aanleiding van het overlijden van straatveger Reneeke Pauwels bracht niet voldoende centen in het laadje. Marc Smets contacteerde zijn donateurs. Een aantal vroegen en kregen hun geld terug maar er bleef 1750 euro over en die som werd besteed aan de aankoop van 350 eendjes.

Think Pink Cocktail

Think Pink Europe maakt vandaag bekend dat een twee horecazaken in Diest de Think Pink Cocktail in exclusiviteit gaan verkopen. Dat zal meer bepaald gebeuren in Pink Season en café De Kaai. Per verkochte cocktail wordt 1 euro gedoneerd aan Think Pink Europe. De actie loopt tot en met 19 december 2021, de dag van de eendjes race dus.

Deze actie is geregistreerd en goedgekeurd door Think Pink Europe. De roze eendjes zijn ook te koop in Pink Season en De Kaai.

Wil jij ook een eendje adopteren? Dat kan via deze link: https://adopt.pinkduckrace.com/detail/race/8/lan/nl

Geef een reactie