Topcoverband ABBA 4U op het podium van Nicky’s Catwalk in Diest

De Zweedse popgroep ABBA verraste zowat de ganse muziekscene begin september. Nadat ze 40 jaar geen nieuwe muzieknoot meer met mekaar uitwisselden, brachten ze meteen twee nagelnieuwe nummers uit. De groep kondigde ook een nieuw album aan en een reeks virtuele shows in Londen, waar hologrammen van de vier ABBA-leden een compilatie van hun grootste hits zullen brengen.

Je kan het allemaal volgen op de website https://abbavoyage.com/ en de daaraan gekoppelde sociale media.

Wachten tot volgend jaar hoeft echter niet. We hebben in Vlaanderen een aantal uitstekende coverbands en uiteraard is er ook eentje voor ABBA. Die coverband treedt op 14 oktober op in Diest. Het is niet zomaar een coverband overigens. De zeven (!) bandleden van ABBA 4U werden geselecteerd en gerekruteerd door musical director Filip Bollaert. Bollaert deelt wel vaker het podium met Eric Melaerts, een referentie die kan tellen!

Bandleden specifiek geselecteerd voor muziek van ABBA

ABBA 4U werd samengesteld in functie van de muzikale capaciteiten van de bandleden en hoe die complementair zijn met de muziek van ABBA. Het is dus geen geïmproviseerd verkleedpartijtje maar een erg professionele uitvoering van de hits die ABBA de wereld heeft ingestuurd.

Op donderdag 14 oktober kan je ABBA 4U meemaken in Nicky’s Catwalk in Diest. Zaakvoerder Marc Smets verpakte het optreden van deze uitstekende coverband in zijn gekende succesformule met een riant diner erbij. Oktober is zowat het kantelpunt tussen mosselen of een wildmenu. Voor de gelegenheid kan je kiezen tussen een van beiden: wildragout of mosselen op het menu dus.

De boekingen voor ABBA 4U lopen echter hard. Marc Smets verwacht dat de laatste plaatsjes nog deze week geboekt zullen zijn. Reserveren kan nog via 013313640. Je betaalt 35 euro voor het diner en het optreden.

Met ABBA 4U sluiten ze bij Nicky’s Catwalk een opmerkelijk muzikaal seizoen af met een rist grote namen op het podium. Onder meer Boogie Boy en Jean Bosco Safari stonden er recent nog op het podium.

Geef een reactie