Een ganse maand kennis maken met judo bij Samoerai Assent

Judoclub Samoerai Assent organiseert, in het kader van Maand van de sportclub, een gratis judofestijn in samenwerking met Sport Vlaanderen en de dienst vrije tijd van de gemeente Bekkevoort. De bedoeling is dat je, ongeacht welke leeftijd je hebt, op een speelse manier kennis kan maken met de judosport in al haar facetten.

Je kan elke woensdag en zaterdag in september 2021 trainingen volgen. Die zijn opgebouwd met een mix van oefeningen die gelinkt zijn aan het judo. Tijdens de traingingen draag je best gepaste kledij. Op 25 september 2021 volgt dan de apotheose. Alle deelnemers krijgen hiervoor een judogi, dat is de bekende witte kledij die judoka’s dragen.

De trainingen vinden plaats in de turnzaal van de oude Jongensschool, Minnestraat 24, 3460 Assent.
De trainingen vinden elke woensdag van 18.30uur tot 20uur plaats. Op zaterdag is dat van 10 uur tot 11.30 uur.
Info en inschrijven: Judoclub Samoerai Assent (Frank Moons), 0496/43 63 86,
frank.moons@telenet.be | http://www.samoeraiassent.be

Je kan dit event ook raadplegen op http://www.holahageland.net/uituwkot

Geef een reactie