Wagen beukt in op gevel, tweede wagen rijdt in haag

Vannacht omstreeks 1.30 uur verloor de bestuurster van een wagen de controle over haar stuur in de Pater Richard van de Wouwerstraat in Zichem. Ze raakte daarbij de gevel van een woning. Ploegen van brandweerpost Scherpenheuvel-Zichem kwamen ter plaatse om de brokstukken te ruimen maar de stabiliteit van de gevel is niet bedreigd en het huis blijft bewoonbaar. De bestuurster of de bewoners van het huis werden ook niet gekwetst.

Het Nieuwsblad meldt nog een saillant detail in verband met die uitruk van de brandweer. Onderweg naar het ongeval merkte een van de ploegen nog een ander voertuig op, dat in een haag was gereden. In dat voertuig zaten nog mensen op de achterbank. Toen de politie ter plaatse kwam vertelden de vermeende passagiers dat de bestuurder van de wagen was gaan lopen. Uiteindelijk bleek dat niet waar te zijn en bleek een van hen gewoon de bestuurster te zijn. Zij testte positief op alcohol en mocht meteen haar rijbewijs twee weken inleveren.

Geef een reactie