Colruyt Scherpenheuvel heropent met open beenhouwerij-atelier en uitgebreide versmarkt

Op woensdag 14 juli heropent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Scherpenheuvel de deuren. De winkel is volledig verbouwd en werd een vijfde groter. Dat betekent dat ook het assortiment veel ruimer werd. Er wordt nu ook een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt geopend.

Ruim assortiment

De twee opvallendste vernieuwingen zijn de versmarkt en de beenhouwerij met een open atelier. In dat atelier kunnen de klanten de beenhouwers aan het werk zien. Ze versnijden en verpakken het vlees ter plaatse. Uiteraard blijft de zelfbediening de belangrijkste manier om je vlees aan te kopen bij Corluyt maar als je speciale bestellingen hebt kan je de beenhouwers in de winkel zelf aanspreken.

Collect&Go zet je boodschappen voor je klaar

Bij de winkel is een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt. Klanten in Scherpenheuvel kunnen hun boodschappenlijstje online doorsturen via collectandgo.be of via de app. De medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest. Volgens gerant Evy Vanborren is de populariteit van online boodschappen reserveren flink gestegen. Daarom is het belangrijk om zo’n Collect&Go ook in Scherpenheuvel te hebben. Bij het afhaalpunt zijn ook drie parkeerplekken voorzien, zodat klanten vlot hun boodschappen kunnen ophalen.

Duurzame keuzes

Bij de verbouwing is rekening gehouden met duurzaamheid. De vernieuwde Colruyt in Scherpenheuvel is een lage-energiewinkel. De winkel wekt energie op met zonnepanelen en gebruikt geen fossiele brandstoffen. Om schoon te maken en de toiletten door te spoelen, wordt regenwater gebruikt. Op de parking is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Geen open dag, wel welkomstgeschenk

Omwille van de coronamaatregelen is er geen open avond bij de opening. Evy Vanborren en haar team zorgen wel voor een welkomstgeschenk voor alle klanten die de vernieuwde Colruyt in Scherpenheuvel in de eerste week komen ontdekken.

Geef een reactie