Markt Diest neemt afscheid van sfeermaker Mike Baro

De markt in Diest verliest een attractie. Mike Baro heeft acht jaar ononderbroken een kippenkraam gerund. Hij deed dat met opvallend veel enthousiasme en humor. Vorige woensdag nam Mike echter afscheid van Diest. De man verkast naar de zee waar hij net hetzelfde gaat doen, namelijk een kippenkraam uitbaten.

Mike werd door zijn collega’s beschouwd als een van de sfeermakers van de markt. Reden genoeg voor Marc Smets van Nicky’s Catwalk om een magnum fles champagne te kraken. Hij kreeg het gezelschap van Roberta Herea en Julie Van de Velde, allebei kandidaat voor de miss België verkiezing. Ook centrummanager Joachim Vancluysen kwam Mike uitzwaaien. Jacky Vanbrabant en Sigrid Geyskens van restaurant Nea Plaka kwamen een glaasje meenippen. Sylvana Fontana, de dochter van Sigrid, werkt voorlopig nog mee in de kippenkraam.

Geef een reactie