Popkoor Vocalicious trekt werking breed open

Popkoor Vocalicious gaat zijn werking regionaal breder uitzetten. Het koor wil ook samenwerken met een aantal andere muziekverenigingen. Er komt onder meer een uitwisseling met het koor Belside uit Lebbeke.

Hemelse Helden in Lebbeke en in Herk-De-Stad

Op 8 december staat Vocalicious op de planken CC De Biekorf in Lebbeke. Ze brengen daar de voorlaatste editie van hun zeer gesmaakte show Hemelse Helden. Het repertoire is niet helemaal hetzelfde als wat ze in Den Egger hebben neergezet. “Ondertussen zijn er een paar artiesten overleden waar we heel graag een nummer van willen brengen”, zegt dirigente Evi Bex.

Wie een verplaatsing naar Lebbeke niet ziet zitten kan Hemelse Helden de allerlaatste keer zien op 4 mei 2019 in De Markthallen in Herk-De-Stad.

Muzikaal project Chacaltaya in den Egger

De samenwerking met Belside werkt in twee richtingen. Op 23 februari 2019 brengt het koor uit Lebbeke hun show Chacaltaya in GC Den Egger. Chacaltaya is een mix van Boliviaanse muziek, hedendaagse popmuziek en zelfs kleinkunst. Maar het is vooral een aanklacht tegen de impact van de klimaatopwarming.

Muzikale wijnproeverij

Op zaterdag 24 november organiseert Vocalicious een muzikale wijndegustatie. Deelnemers kunnen een achttal verrassende wijnen proeven en Lieven Van Damme van Wijnhandel ‘t Kroontje zorgt voor een professioneel onderbouwde situering. Het popkoor zorgt uiteraard voor een muzikaal accent. De proeverij gaat door in ontmoetingscentrum De Keyt in Messelbroek. Deelnemen kost 8 euro.


Hola Hageland schenkt twee vrijkaarten weg voor de wijnproeverij van Vocalicious. Surf even naar http://www.popvoca.blog en zoek op in welk jaar het popkoor startte. Antwoorden naar michel@vocalicious.be

Popkoor Vocalicious is partner van Hola Hageland. Je kan hun partnerpagina aanklikken op onze site. 

 

 

Geef een reactie