Citadel uitverkocht voor wedstrijd Belgie – Italie

Bijna duizend supporters komen vrijdagavond op de citadel kijken naar de wedstrijd België-Italië. Daarmee is ook de toegelaten maximumcapaciteit bereikt.

Bij de eerste twee wedstrijden van de voorronde van het EK was er nog een beperking tot 400 aanwezigen. Voor de match tegen Portugal mochten 800 mensen naar de match komen kijken. Ondanks het slechte weer liep ook toen de zaak bijna vol. En vanavond is het dus bingo. Volle bak op de citadel. Dat hoeft ook niet te verwonderen. Italië en België worden beschouwd als de twee beste teams van het toernooi. Het zal dus spannend worden om een plaatsje in de halve finale te bereiken. En het wordt mooi weer vanavond. Centrummanager Joachim Vancluysen heeft 17 weerapps geraadpleegd en 16 ervan geven droog en relatief warm weer. Hopelijk maken de Duivels er een tropische avond van.

Je kan hier een selectie foto’s bekijken tijdens de wedstrijd België – Portugal

Geef een reactie