Eindelijk weer kermis en de eerste staat in Deurne Diest

Vanaf 9 juni zijn kermissen weer mogelijk! In onze regio kan je dit weekend al meteen aan de bak in Deurne-Diest. Daar gaat de kermis vandaag open maar hij blijft ook zondag 13 juni en maandag 14 juni staan.

Charlene van frituur Meirisonne is vooral blij dat ze weer mogen werken. Ze beseft wel dat alles bijzonder broos is. Normaal stond de frituur dit weekend op de kermis van Zepperen maar die werd in laatste instantie afgelast. Daarom roept Charlene zelf op om zo voorzichtig mogelijk te blijven! Afstand houden en een mondmasker dragen blijft volgens haar essentieel. Haar echtgenoot heeft er meer vertrouwen in. Hij is volledig gevaccineerd en hij hoopt dat alle Belgen zo snel mogelijk dezelfde kans krijgen. “Ik kreeg Johnson. Een prikje en alle miserie is kapot gespoten”, voegt hij er enigszins plastisch aan toe.

Michelle van lunapark Chicago 2000 speelt een thuismatch in Deurne. Zij is er vrij gerust in dat de mensen naar de kermis zullen komen. Dat blijkt ook. Terwijl we een praatje slaan stoppen verschillende inwoners om te vragen hoe laat de kermis open gaat! Het wordt een feestelijk weekend in het centrum van Deurne!

One comment

Geef een reactie