Joni uit Molenstede wint auto bij Maarten en Dorothee van QMusic

Q-luisteraar Joni  uit Molenstede heeft vanmorgen, woensdag 9 juni, een gloednieuwe auto gewonnen bij Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Het radio-duo viert vandaag hun 1000ste radioshow samen met alle luisteraars én een ongeziene giveaway.

Elke beller die live op de radio komt tussen 07.00 uur en 09.00 uur won een auto. Joni had er echt alles aan gedaan om te kunnen meespelen. De man had een halve dag verlof genomen op zijn werk en hij en zijn vrouw hadden de kinderen bij de grootouders gedropt. Dat levert nu dus op. Joni won vanmorgen als eerste een Hyundai Bayon SUV. Hij schreeuwde het uit toen hij Maarten & Dorothee aan de lijn kreeg. Dat kan je in het filmpje hieronder zelf beluisteren.

Geef een reactie