Attracties in zwembad De Warande vanaf morgen weer beschikbaar

Met dit heerlijke zomerweer ga je allicht liever buiten wat baantjes trekken of plonsen in het water. Toch wordt zwemmen vanaf woensdag 9 juni, ook binnen opnieuw een pak toffer. De versoepelingen die morgen ingaan, hebben een brede impact, onder meer ook op de regeling voor de binnenzwembaden.

In zwembad De Warande in Diest worden alle extraatjes in het peuterbad weer aangeschakeld. De bootjes en motootjes zijn weer beschikbaar en alle interactieve speeltjes werken opnieuw. De kleine grot verandert in een plek voor avontuur voor de kleine zwemmers want het water stroomt er weer.

In het recreatiebad werd de glijbaan stevig opgeblonken. Die mag vanaf morgen weer gebruikt worden. Ook de stroomversnelling zorgt daar voor plezier en sensatie.

Wie zich graag wil uitleven in het binnenzwembad moet er wel rekening mee houden dat het bad volgende week, van 14 tot en met 18 juni, gesloten is voor onderhoud. Voor u zich hierover opwindt, de planning voor dat onderhoud ligt vaak lange tijd op voorhand vast.

Voorlopig is het maximum aantal zwemmers per tijdsblok voor familiezwemmen nog 25 personen. Vanaf 1 juli stijgt dat naar 40 personen.

Reserveren blijft nog even verplicht. Dat kan via  https://reservaties.diest.be/Reservatiezwembeurt.aspx 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.