Taxibestuurder beroofd, gezochte vrouw opgesloten in gevangenis

Vorige zaterdag 1 mei 2021 rond 21.00 uur werd de hulp van politie Demerdal-DSZ gevraagd aan een woning in de Heidebosstraat in Scherpenheuvel-Zichem. Een taxichauffeur had er vier personen afgezet. Op het moment dat hij wou vertrekken merkte hij dat een zakje met dagopbrengsten en zijn bestuurderskaart verdwenen waren. Hij sprak zijn klanten daarover aan en kreeg zonder problemen zijn geld terug. Die heerschappen wilden wel dat de taxibestuurder de politie niet zou bellen. De bestuurderskaart was echter onvindbaar. De bestuurder belde daarom toch naar de politie. Toen de patrouille ter plaatse aankwam waren de klanten van de taxibestuurder verdwenen.
De agenten troffen echter in de woning onder het bed een vrouw aan die gezocht werd voor het niet-naleven van het elektronisch toezicht. Zij werd opgesloten in de gevangenis in Hasselt. De verdachten van de diefstal worden opgespoord.

Geef een reactie