De Kringwinkel Diest blijft nog ganse week dicht door coronabesmetting

De Kringwinkel in Diest bleef maandag 26 april preventief gesloten door een besmetting met Covid-19. Na verder intern en extern overleg, onder meer met IDEWE, werd nu beslist om De Kringwinkel in Diest langer gesloten te houden tot en met 2 mei. De Kringwinkels in Aarschot en Tienen (winkels en geefpunten) blijven wel open.

Het personeel van De Kringwinkel is sinds de start van de coronapandemie in teambubbels opgesplitst. Men opteert ervoor om de mensen niet te mixen en ze kiezen er bij De Kringwinkel dus niet voor om een deel van een andere bubbel te laten inspringen in Diest. Het team in Diest blijft voorlopig thuis en de winkel blijft langer gesloten. Bij Kringwinkel noemen ze deze keuze een harde maatregel net nu de niet-essentiële winkels opnieuw zonder afspraak open mogen. De Kringwinkel opteert ervoor om enkel te heropenen als dit onder veilige omstandigheden kan voor de medewerkers en de klanten.

Door deze sluiting van de winkel kunnen er tot en met 2 mei géén herbruikbare spullen afgegeven worden aan het geefpunt in Diest. De winkels in Aarschot en Tienen blijven wel geopend Wie iets wil kopen kan ook terecht bij de online shops http://www.uwkringding.be en http://www.kringshop.be. Online klanten die voor afhaling in Diest kiezen, kunnen wel nog veilig terecht in Diest. Voor hen is er een speciaal online afhaalpunt aan de winkel. Dit zal tijdens de normale openingsuren bemand worden.

Geef een reactie