Snelheidscontroles bij politiezone Hageland, verkeerscontrole bij politiezone Demerdal

Een ploeg van politiezone Hageland organiseerde op woensdag 17 maart een snelheidscontrole in de Struikstraat in Assent. Er werden 216 voertuigen gecontroleerd en dat leverde 24 pv’s op. Dat betekent dat 89% van de bestuurders zich hield aan de snelheidsregels. De toegelaten snelheid in de Struikstraat is 50 km/uur. De hoogst gemeten snelheid tijdens de controle was 68 km/uur.

In de politiezone Demerdal werd diezelfde dag een verkeerscontrole gehouden. Een 18-jarige bromfietser uit Aarschot en een 29-jarige autobestuurder uit Diest bleken te rijden onder invloed van drugs. Er werden ook een aantal boetes opgelegd omdat de bestuurders hun mobiele telefoon gebruikten terwijl ze reden. Twee buitenlandse bestuurders die al langer in België verbleven, konden niet aantonen dat hun wagen hier is ingeschreven. Ze kregen een pv voor inbreuk op de verkeersbelasting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.