Shuttlebus naar vaccinatiecentrum Diest tijdelijk afgeschaft

Bij de eerstelijnszone Demerland hebben ze er alles aan gedaan om de bereikbaarheid van het vaccinatiecentrum in Den Amer in Diest te optimaliseren. Fiets- en autoparking is geen probleem. Om verkeersproblemen met aan- en wegrijdende wagens te vermijden, werd de Kluisbergstraat tijdelijk omgevormd tot éénrichtingsstraat. Je kan die straat enkel gebruiken om weg te rijden vanuit de parking van Den Amer.

Wie met het openbaar vervoer komt, kan best de bus of de trein tot aan het station pakken. Daar wachtte tot vandaag een shuttle bus die je in alle veiligheid naar het vaccinatiecentrum bracht. Die shuttle werd de afgelopen weken echter nauwelijks gebruikt. Daarom wordt de shuttlebus voorlopig niet meer ingezet. De ploeg van eerstelijnszone Demerland volgt de situatie wel op. Als blijkt dat meer mensen met het openbaar vervoer komen om hun prikjes te halen, kan de shuttle weer ingelegd worden.

Geef een reactie