AZ Diest gaat op zoek naar toffe naam voor gloednieuwe MUG

Het AZ Diest heeft een nieuw voertuig voor de MUG-diensten. Een knap gepimpte Volvo XC-90 van Garage Rutten in Diest.

Voorlopig heet deze blinkende bolide nog gewoon MUG 112 maar bij het AZ gaan ze wel op zoek naar een andere naam. Dat komt omdat ook het vorige MUG-voertuig een hippe naam had. Die werd De Tank genoemd.

De Tank heeft zo’n 300.000 kilometer gebold en het werd de hoogste tijd om aan vervanging te werken. De nieuwe Volvo XC-90 heeft een optimaal veiligheidssysteem dat toelaat om in alle weersomstandigheden op een veilige manier patiënten te bereiken en te transporteren. De wagen is uitgerust met aangepaste technologie voor dringende of kritische interventies.

De MUG in Diest krijgt zo’n 1200 oproepen per jaar, dat zijn er dus meer dan 3 per dag. Zoveel werkijver heeft een originele roepnaam nodig. The Beast from Diest, Tuutah, MuggyMcMugFace zijn al enkele van de vele suggesties maar dat moet nog beter kunnen. Suggesties kan je achterlaten op de facebookpagina van AZ Diest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.