Veertienjarige bromfietser pleegt vluchtmisdrijf na aanrijding met wagen

Vorige maandag 8 maart 2021 rond 16.30 uur werd de wagen van een 49-jarige vrouw uit Brasschaat in de Pesthuizenstraat te Diest stevig aangereden door een bromfiets. Er zaten twee jongens op de bromfiets. De passagier droeg geen helm.

De personenwagen liep door de aanrijding zware schade op. De twee jongeren gingen op de loop. De politie kon na enig speurwerk de eigenaar van de bromfiets lokaliseren in Geetbets. Die verklaarde dat hij de brommer had uitgeleend aan een 14-jarige jongen uit Diest. Dat bleek te kloppen. De tweede jongeman die achterop zat is een 15-jarige, ook uit Diest. Beiden hebben de feiten toegegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.