Druggebruik bij Bromfietsers

Op woensdag 3 februari controleerde de politie Demerdal-DSZ rond 14.00 uur een bromfietser op het industrieterrein in Webbekom . De 36-jarige man uit Diest testte positief op het gebruik van drugs . Hij kreeg een rijverbod van 12 uur en mocht zijn bromfiets ook nog naar huis duwen.

Rond 16.45 uur wou de politie een andere bromfiets controleren in Dorp in Testelt. De 24-jarige bestuurder uit Aarschot negeerde dit echter en reed verder. De man wilde zijn motorcross-skills uitproberen toen hij plots een weide indraaide om zo te kunnen ontsnappen. Dat viel echter lelijk tegen. Door de hevige regenval lag de grond er zeer zompig bij. Na een tiental meter moest hij zijn poging staken omdat zijn voertuig bleef vast steken in de modder. De man bleek onder invloed van drugs. Ook hij kreeg een rijverbod. Of hij zijn bromfiets uiteindelijk uit de modder heeft kunnen los wrikken is verder niet bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.