XTC-pil met dodelijke lading MDMA in omloop

Het parket van Limburg en de Politiezone BHT (Beringen-Ham-Tessenderlo) waarschuwen voor een XTC-pil met een mogelijk dodelijk MDMA-gehalte. Het gaat over een pil met groene kleur waar het logo van Facebook is ingedrukt.

Recent viel er in onze politiezone een dodelijk  slachtoffer te  betreuren na inname van zulke pil. In het kader van  het gerechtelijk onderzoek rond dit dossier, werd een soortgelijke  pil door het labo van het NICC in Brussel ontleed en hieruit bleek dat de pil een extreem hoog MDMA gehalte bevatte, die mogelijk een dodelijke afloop kan hebben.

De politie en het parket sturen daarom een duidelijke waarschuwing uit naar eventuele gebruikers van deze pillen. Ze kunnen het overlijden van de gebruikers veroorzaken.

Geef een reactie