2020 kan de boom in

Het eindejaar verloopt enigszins anders maar één ding zal zeker niet ontbreken. Er zullen ook dit jaar cadeautjes zijn. Die zal je dan wel in erg beperkt gezelschap moeten uitwisselen. Met je eigen gezinnetje is er geen probleem maar daarbuiten kan alleen je knuffelcontact en nog één iemand extra aanschuiven aan de feesttafel. Je kan ook opteren om rond de vuurkorf te gaan klinken. Dan kan het met vier maar niet al die mensen mogen naar het toilet en het is slecht voor het gehalte fijn stof in de lucht.

Kortom, 2020 is een jaar om snel te vergeten. Dat vinden ze ook bij Toerisme Diest en ze zijn daar ook erg duidelijk over. Alle klanten die een geschenkje komen kopen, krijgen een kerstbal mee met de slogan “2020 kan de boom in” erop. Het kan dan momenteel wel een triestige periode zijn, aan creativiteit en veerkracht heeft het zeker niet ontbroken.

Lokale delicatessen

Je kan bij Toerisme Diest overigens de lokale ondernemers steunen door te kiezen voor een pakket met de strafste producten uit onze streek. Denk maar aan de vele bieren en wijnen, likeuren, gins, jenevers, snoepjes, confituren, honingsoorten, chocolade, koekjes, mosterd, wafeltjes, speculaasjes en sausjes.

Schepen van Toerisme, Geert Cluckers: Je kan het Hageland ontdekken en zien maar bij onze dienst toerisme kan je ze ook ruiken en proeven. Onze streekproducten zijn een troef voor het Hageland!”

Naast de unieke smaken van deze producten, kies je ook voor échte verhalen. Streekproducten worden met ambacht en liefde gemaakt, wat de kwaliteit alleen maar ten goede komt. Je verkleint je ecologische voetafdruk want je houdt de voedselkilometers beperkt én je ondersteunt de lokale economie.

Wil je de streekproducten uit Vlaams-Brabant ontdekken? Surf dan zeker naar www.toerismediest.be

Geef een reactie