Isha Frederickx drukt de voetsporen van moeder Katti (XL-mode)

De gezondheidscrisis heeft het de lokale handelaars bijzonder lastig gemaakt. Maar bij velen was die situatie ook een reden om extra creatief uit de hoek te komen. Een van de creatievelingen was Katti Frederickx van XL-Mode in Scherpenheuvel en Hasselt. Haar enthousiasme inspireert nu ook haar dochter Isha om te starten met een eigen zaak. Die komt in Rillaar. Daarmee is voor moeder Katti de cirkel ook rond. Zij begon namelijk ooit met haar eerste zaak in Rillaar.

Katti Frederickx heeft echt alles uit de kast gehaald tijdens de crisis. Al van bij het begin organiseerde ze haar modezaken strikt volgens de regels, zelfs toen die nog niet echt verplicht waren. Er waren meteen mondmaskers en handgel beschikbaar en XL-Mode voerde een strikte beperking van het aantal klanten in de zaak in. Katti ging zelfs zo ver dat de kleren die je paste, gestoomd werden om mogelijke virussen te doden.

Tijdens de periodes van sluiting organiseerde ze liveshows en photoshoots en die werden gekoppeld aan de mogelijkheid om thuis te laten leveren.

Al die initiatieven zorgen ervoor dat de winkels van XL-mode allicht relatief goed door de crisis zijn gekomen. Dochter Isha Frederickx drukt binnenkort de voetsporen van haar moeder. Ze durft het aan om in deze onzekere tijden zelf ook een modezaak op te starten. Isha kan uiteraard rekenen op de knowhow en ervaring van de mama. De zaak opent in februari 2021.

Katti Frederickx laat uitschijnen dat dit geen derde vestiging van XL-Mode wordt. Het aanbod zal eerder gericht zijn op een profiel dat aanvullend is aan dat van XL-Mode.

Geef een reactie