Sarah Poelmans kiest definitief voor frituur De Mups

Sarah Poelmans startte in 2015 De Koffieklets op in het centrum van Scherpenheuvel. In veel groot- en centrumsteden waren koffieshops al langer ingeburgerd maar in Scherpenheuvel bleef die vernieuwing wat langer gevangen in de traditionele aanpak die gericht was op de klassieke bedevaarder. Het profiel van de bedevaarder veranderde echter en de horeca in Scherpenheuvel moest zich aanpassen. Sarah Poelmans had dat als jonge onderneemster goed begrepen. Ze pakte uit met trendy producten en liet kwaliteit primeren. Dat werkte! De Koffieklets werd in geen tijd een begrip bij bedevaarders maar ook vooral bij de mensen van hier.

In 2019 verraste Sarah toen ze frituur Patricia’s Dinner& Take Away overnam in Schoonderbuken. Die zaak werd beschouwd als een van de beste frituren van de regio. Die reputatie krijg je niet zomaar. Daar moet voor gewekt worden. Sarah wilde beide zaken gaan combineren. Ze vertrouwde op de knowhow en het enthousiasme van haar team om dat klaar te krijgen.

Nu verrast Sarah opnieuw. Ze kondigde aan dat de Limburgse Nadine Swyngedauw De Koffieklets overneemt vanaf 1 januari 2021. Zelf gaat ze gewoon verder met wat intussen frituur De Mups heet en van waaruit ze ook ontbijtboxen aan huis levert.

Nadine Swyngedouw werkte in het verleden vooral als administratief medewerkster bij onder meer Roularta Media, KBC en Convents Products. Ze volgde een opleiding als boekhoudster bij VDAB. Dat blijkt uit haar Linkedin profiel. Op de Facebookpagina van De Koffieklets wensen heel veel klanten beide dames succes.

Geef een reactie