Diest | Kant- en textielcentrum geeft online cursus kantklossen

Het verenigingsleven ligt momenteel stevig aan de ketting van covid-19 maar dat nodigt ook uit tot creativiteit. Het kant- en textielcentrum in Diest heeft een stevige reputatie en ze pakken nu ook uit met een online cursus kantklossen. Volgens Lydia Mertens, een van de voortrekkers van de vereniging, biedt de situatie opportuniteiten. Er zijn nogal wat mensen die al langer belangstelling hebben voor de activiteiten van het kant- en textielcentrum maar om een of andere reden hebben ze nooit de stap gezet. Allicht zijn er ook creatievelingen die in deze vreemde tijden op zoek zijn naar een originele bezigheid. Zij krijgen nu een unieke kans om te leren kantklossen achter hun scherm. Dat kan via Skype of via Google Meet.

Volgens Lydia Mertens is kantklossen helemaal niet zo moeilijk en kan iedereen het leren. Wie zelf al materiaal heeft kan onmiddellijk aan de bak. Je kan ook materiaal bestellen bij het Kant- en Textielcentrum.

Voor meer informatie stuur je best een e-mail: lydia.mertens@gmail.com
Je kan het Kant en Textielcentrum Diest bereiken per telefoon via volgende nummers:
vast nummer013 33 40 02
mobiel 0475 84 88 87

Geef een reactie