Oldtimer Fly & Drive in Schaffen gaat ook in 2021 niet door

De Oldtimer Fly & Drive in Schaffen gaat ook in 2021 niet door. Dat hebben de organisatoren vandaag bekend gemaakt. Eerder moesten zij de editie 2020 al afgelasten omwille van covid-19.

Om dit succesvolle massa-event op een correcte en veilige manier te kunnen organiseren, moeten de voorbereidingen nu, in het najaar van 2020, kunnen starten. Dat heeft te maken met een reeks administratieve verplichtingen maar ook met engagementen tegenover leveranciers, sponsors en deelnemers.

Er is momenteel echter te weinig zekerheid dat de pandemie in augustus van volgend jaar voldoende onder controle zal zijn. Zoals het er nu naar uitziet komt de vaccinatiecampagne in België pas in het voorjaar van 2021 echt op gang. Daar zullen zeker een paar maanden overheen gaan om dat werk volledig af te ronden. Er is dus onvoldoende marge om de veiligheid van alle stakeholders te verzekeren.

Het organisatieteam legt daarom de focus nu al naar de editie 2022. Die vindt in principe plaats in het weekend van 13 en 14 augustus. Het zal de 36ste organisatie zijn van de Oldtimer Fly & Drive Schaffen

Geef een reactie